Son Caulelles agroturisme

soncaulelles

Les construccions on es troba l’hotel de Son Caulelles ja existien al s. XVI. L’establiment de la garriga de Son Caulelles, va significar l’inici i l’expansió del nucli urbà de sa Cabaneta.

És un lloc ideal per a tots aquells que voleu gaudir de la natura. La pau i la tranquil·litat es respira a l’ambient no només per la seva ideal localització sinó per totes les comoditats i serveis què aquest agroturisme de luxe posseeix.

També descobrireu els productes típics de Mallorca de l’hort preparats amb la dedicació més gran perquè us aportin tota la vitalitat per al cos i la ment.

L’agroturisme compte amb 10 habitacions dobles i 2 suites. Cada habitació és única i té terrassa privada amb vistes al jardí. També pots gaudir del seu balneari amb jacuzzi i sauna, a més pots complementar-ho amb un dels seus tractaments o massatges.

La teva estança pot ser molt entretinguda si realitzes alguna de les activitats que proposa l’agroturisme com anar amb cavall, fer ioga, una ruta amb bicicleta, entre d’altres.

Direcció: Camino Des Mirador, s/n, 07141 Marratxi,

Web: www. soncaulelles.com

Tlf: 971 79 72 43

Feu un comentari

Detalls del lloc