26N Diada Jove

PRESENTACIÓ + COL·LOQUI

Presentació Venus sense cànon.- “ Som un grup de dones joves que hem passat de ser víctimes a supervivents i de supervivents a transformadores. L’artista Laura Marte ens va donar la oportunitat de néixer com a col.lectiu a partir del seu taller: “Empoderament, Feminisme i Creativitat”.

Des de la nostra experiència personal, volem oferir un “després” al procés terapèutic que hem realitzat a la Fundació Ires.

Deconstruim models tradicionals de masculinitat i feminitat, educant a la societat sobre tot als joves a identificar els diferents tipus de violència i crear xarxes “sorores” (agermanament femení) on cerca suport.

CONCERTS

Javi Vegas :  estudiant de pedagogia i cantant ha guanyat el premi contra la violència de gènere en la cançó “Tantas Veces” “es un tema de rap con el que Javi Vegas ha querido “transmitir esperanza a todas las personas que sufren este tipo de comportamientos, o que salen a la calle con miedo diariamente”, explica el joven, añadiendo que “somos todos contra un mismo problema, si se siguen condenando actitudes y comportamientos machistas, en un futuro cercano podremos reducir una problemática que lleva toda la vida existiendo”.

Carla Quesada : natural de Marratxi cantant participant en 15 anys “La voz  Kids” en el grup de la cantant Vanesa Martín. 

 • 26 de novembre, de 18 a 22 h
 • Escola Vella d’Es Pont d’Inca
Comparteix aquest esdeveniment
Feu un comentari

Detalls de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  26/11/2022 18:00
 • Data de fi
  26/11/2022 22:00
 • Estat
  Caducat
 • Categoria